TEKİRDAĞ / SARAY - Büyükyoncalı İlkokulu

1-7 MART 2024 DEPREM HAFTASINDA "DEPREM ANI VE TAHLİYE TATBİKATI"

1-7 Mart Deprem haftası ülkemizde deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı daima hazırlıklı olunması amacıyla tatbikat yapılmıştır. Tatbikat sırasında sınıflarımız tahliye sırasına göre binayı terkederek toplanma alanında toplanmışlardır. Okul müdürümüz ve rehber öğretmenimiz tarafından öğrencilere bina tahliyesi sırasında yapılması gerekenler üzerine konuşma yapılmıştır.

Şbt

Her yıl çocukluk çağı kanserine dikkat çekmek için 15 Şubat haftasında Çocukluk Çağı Kanserine yönelik Türkiye genelinde farkındalık ve bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirilmektedir.

Ara

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimizi saygı, minnet ve özlemle anarken, nesilleri ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarız.

Ara

Tarihindeki en büyük sel felakaetini yaşayan SUDAN halkı için 1692 sayılı CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ ile insani yardım kampanyası başlatılmış olup "Sudan Sel Felaketi Yardım Kampanyası" AFAD koordinasyonunda yürütülmektedir.